Accomodatie

SV Het Kasteel heeft als thuisbasis het Wijkcentrum Wijchen-Zuid. Hier worden zowel de interne competitie als de wedstrijden voor de externe competitie gespeeld.

Het adres van het wijkcentrum is:

Wijkcentrum Wijchen-Zuid
Zuiderpoort 56
6605 HN, Wijchen
Telefoon : 024-6419560

Routebeschrijving

Auto

Vanuit Utrecht/Arnhem:

A50 richting Den Bosch / Eindhoven aanhouden. Vervolgens op knooppunt Bankhoef de A326 volgen richting Nijmegen. Neem daarna  de eerste afslag (Bergharen) en aan het einde van de afrit rechtsaf (Hernenseweg), vervolgens op de rotonde de tweede afslag (Drutenseweg richting Grave/Niftrik).
Op de Drutenseweg (N845) de tweede rotonde driekwart nemen richting Wijchen-Zuid (Balgoyseweg). Vervolgens op de Balgoyseweg de eerste rotonde (kruising met de Zuiderdreef bij het winkelcentrum zuiderpoort) de tweede afslag (rechtdoor). De weg gaat linksom het winkelcentrum heen en ga vervolgens op de T-splitsing linksaf. De weg volgen en aan de rechterzijde bevindt zich het Wijkcentrum Wijchen-Zuid.

Vanuit Den Bosch/Eindhoven:

A50 richting Arnhem aanhouden. Volg daarna de route zoals hierboven.

 OV

Vanuit Nijmegen Centraal station en station Dukenburg gaan buslijnen richting Wijchen-Zuid. Er is een bushalte naast het Wijkcentrum Wijchen-Zuid.

Vanuit Den Bosch en Nijmegen stoptrein naar station Wijchen. Vanaf hier is het 15 minuten lopen richting Wijchen-Zuid. Ook buslijnen van Breng stoppen bij station Wijchen en gaan richting Wijchen-Zuid.